Търся админи, които ще обновяват всеки ден! Който иска да пише на скайп krispyyyyy!

четвъртък, 21 април 2011 г.

"So Random" без Деми /потвърдено/

Феновете на "Съни на алеята на славата" са тъжни от факта, че Деми Ловато (Съни) няма да участва в продължението.Това вече се потвърди, след като Деми Ловато и Тифани Торнтън коментираха в своите туитъри. Ето вижте :
@ddlovato: Съни на алеята на славата е една част от живота ми и аз ще бъда вечно благодарна за това. Благодаря на всички за това, че гледахте сериала. Немога да чакам да видя новия сезон на "Съни на алеята на славата".
@therealTiffany: Всички сме тъжни да чуем, че Деми се маха от сериала. Ще се радваме ако продължим да работим. Развълнувани сме да ви покажем третия сезон на "Съни на алеята на славата". Надявам се всички да се зарадвате. Ние обичаме @ddlovato и нямаме търпение да чуем следващият й албум. Също така бих искала да кажа на @ddlovato, че няма човек, с който да се гордея повече от нея! Бог да я благослови! Обичам те @ddlovato.
Ето отговора на Деми:
@ddlovato: Обичам те толкова много и аз и съжалявам че се махам от сериала. Но съм страшно благодарна на Бог, че ни даде нашето вечно приятелство. Обичам те!
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар